Nejnovější recenze ze sekce Cyklistické kraťasy
Jedná se o dárek k Vánocům pro manžela, jsou to již třetí Endura tohoto typu, které bude mít a je s nimi moc spokojen.
- velmi odolné
Promyšlený výrobek,vše O.K.
- Příjemný jemný materiál...
- Hezké barevnost.
- Vetší o cca 2 velikosti, S/M odpovídají spíš Lku.
- Vysoký pas.
- Mám raděj těsnější prádlo a běžně nosím L nebo M/L.
Pokud nechci mít rozkrok v půli stehen, což pak omezuje v pohybu, musím si je vytáhnout vysoko nad pupík.
Pak je ale poněkud těsno v rozkroku, protože je pak moc nahoře i „pánský prostor“.
Chtěl jsem je na podzim a dlouhé na zimu pod pracovní oblečení. V práci se dost hýbu a potřebuji upnutý oděv abych nikde nezachytával ale měl volnost k pohybu ve výškách.
Co jsem zkusil tyto šortky tak nic moc...
Určitě nejsou sportovní ideál...
Jsem spokojen Alé je kvalita
- vzdušné
- pohodlné
Po prvním oblečení jsem si myslel, že jsem si objednal o číslo menší velikost, jsou docela těsné na tělo. Při prvním 100 km švihu jsem zjistil, že mi perfektně sedí.
- Funkčnost
- Design
Koupeny již druhé a zatím spokojenost. Na postavu 178 cm, 90 kg v pase cca. 95 cm tak první XXL jsou volnější a teď XL které je tiptop ale dá se. Materiál super.
Super
Výborně padne a dobrý materiál
7Mesh RK1 Bib men's black
Přidáno: 18. září 2023
(naposledy upraveno 18. září 2023)
Zakoupeno v Ski a Bike Centrum Radotín
- Super pohodlne
- Perfektne padnouci
- Ultra lehke
Kupoval jsem ve sleve -50% takze super jinak za beznou cenu bych si je nedovolil. Ale za tu vyprodejovou nejlepsi koupe :)
vraceno,rozbity zip u kapsy
- prima kvalita
- cenová dostupnost
velice elastické a tři kapsy.. v dané kategorii super
- měl jsem starši model.. bohužel nešikovnosti jsem si ho zašpinil.. toto je mnohem propracovanější je vidět ž se s chyb poučili
jsem max spokojen...
Sedí
- Kvalitní materiál, originální provedení
- Poměr ceny/výkon
- Kvalita
- Střih a pohodlí
Nosím kalhoty S/M, dle recenzi jsem očekávala, že mi S bude malé, ale padnou jako ulite. Bunda Silvini vel M je mi bohužel velká
Dostačující provedení pro hobby jezdce.
- Dobrá kvalita za parádní cenu.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »